söndag 27 december 2009

Julfirande & utökning av flocken

Nu är julfirandet över för det här året. Det har varit en jättemysig vit jul i år som firades uppe i Stockholm. Massor med snö hade vi och julstämningen var på topp! Fina julklappar och god mat. Ännu ett julfirande blev det hos Lokes farmor & farfar igår när vi hade kommit hem från Stockholm.

Loke fick massor av fina julklappar och han har redan lekt med allting, gärna samtidigt också. Han har varit glad och nöjd hela julen och sprungit omkring och busat. Dagen innan julafton kom min mammas frisör över och klippte det lilla trollet så nu ser han ut som en ung stilig kille istället för ett troll :D Just nu är han inne i en riktig nej-period, vad man än frågar så får man svaret "nej".
Klicka på bilden ovan för julfoton.
Våran lilla flock har tillfälligt utökats av en liten 4-månaders russell vid namn Mika. Hon är min brors hund och dom är i Thailand så Mika bor hos oss under tiden. Nikita, Sura damen, började med att ge den lilla ett fint litet jack i läppen som välkomstpresent men sen dess har det varit frid och fröjd i huset och Mika bara älskar Nikita, trots incidenten. Nikita undviker henne så gott det går och tycker väl mest att hon är i vägen. Kellie låtsas inte om att hon finns "om jag inte tittar på henne och ignorerar henne totalt så kanske hon försvinner?" Katten är hennes nya favorit sen vi kom hem från Stockholm, den är i lagom storlek och slåss tillbaka roligt med tassarna :) Annars är hon en glad skit som är totalt okomplicerad här hemma, biter inte på något, gör inga hyss, knappt någon olycka inne men tycker att världen går under om hon måste vara ensam, om det så bara är för någon minut.

Klicka på bilden ovan för bilder på hundarna när dom busar i snön.

3 kommentarer:

  1. Bilderna är ju helt underbara!

    Gott nytt 2010!!!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att ni har en liten JR i huset igen! Sicken sötnos :-)

    Gott Nytt År
    önskar Malin med flock

    SvaraRadera
  3. Ett riktigt Gott Nytt 2010!!!
    kraam/Ann o Syrran Trolla

    SvaraRadera