torsdag 16 april 2009

Promenad med Karin

Idag var jag ute och gick med Karin igen. Vi skulle vara ute max 1 timme då vi båda hade annat att göra sedan men det råkade bli 2 timmar :) Vi har så mycket att prata om jag och Karin, vi har samma intressen och vi kan prata i timmar. När vi hade gått färdigt våran promenad så blev vi stående utanför Karins föräldrars hus ett bra tag och pratade innan jag vandrade hemåt igen. Loke sov mest hela promenaden, fast att han precis hade vaknat innan vi gick. Då hade han sovit ute på tomten i ca 1,5 timme så det blev mycket sömn för lillkillen idag.

Blir nog en promenad tillsammans med Karin imorn igen, man får ju passa på nu när vi är så nära varandra, inte ofta man ses och nu har vi ju bara promenadavstånd till varandra så en lunchpromenad ska vi nog hinna med imorn med.

På kvällen blev det mat i Kassmyrakoisken, som ju inte heter kassmyrakiosken längre (och inte gjort på väldigt länge) utan Benevento och har blivit lite mer Restaurang/pizzeria än kiost & korvgrill som det var när jag var liten :) Men det blir endå att man säger kassmyrakiosken eftersom man är uppvuxen med det namnet.

Sist men inte minst, grattis till Kenneth som bara 3 dagar efter sin 18 års dag tog sitt körkort!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar