fredag 24 april 2009

Lek & grillat

Idag har vi varit ute på Erika, Mio & Cassandra igen. Vi gick till en ny lekplats där vi inte varit och lekt förut, kul med lite variation :) Barnne lekte och vi satt och solade (..och fotade ;P ) När vi kom hem satt det en igelkott utanför våran dörr. Igenkottar är vanliga här och man ser dom var och varannan kväll på somrarna men det var så gulligt att den satt precis utanför dörren :)

På kvällen blev jag och Loke bjudna över till Erika & P-O. Det bjöds på grillat och gott att dricka. Både Mio & Loke var jättetrötta (läs övertrötta) så tillslut kröp dom runt på golvet så snabbt de kunde och jagade varandra, det såg väldigt roligt ut måste jag säga, vi skattade gott åt de båda busungarna. När sedan P-O började spela piano satt båda de små och diggade, båda två älskar musik! När vi kom hem slockande Loke direkt, det gick nog inte ens 5 minuter så sov han. Hörde sedan på msn av Erika att Mio hade slocknat lika snabbt :)







2 kommentarer:

  1. ÅÅh, vad fina de är "jasmin"? :)
    Snälla, hjälp mig hur jag gör "signatur" på korten. Vet inte hur du gör det? Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder :) Hörde att de varit superväder i sverige senaste dagarna, så typiskt att vi missade våren me bara nån dag. Men vi slapp ju som tur va snö iaf :) Kram

    SvaraRadera