torsdag 16 juli 2009

En härlig dag!

Helt underbart vackert väder idag! Kristofer gick upp någon gång innan kl. 06:00 och begav sig tillsammans med sin jobbarkompis upp till Katrineholm (ca. 45 mil enkel resa). Kompisen skulle köpa en bil så Kristofer ställde upp och körde. Klockan är nu 18:00 och han har fortfarande inte kommit hem.

Men jag och Loke har haft det bra endå. Vi sov till halv 10(!), hör inte till vanligheterna! Därefter begav vi oss ut på en 1-timmes promenad med hundarna, den rundan vi tar varje morgon, så även idag alltså. På förmiddagen tog vi det mest lungt och efter att Loke hade sovit middag så gick vi ner till stan. Köpte en klänning åt mig själv, jag som aldrig går i klänning, men fin var den iaf ;) , en tröja åt Loke och två par strumpor åt Loke. Det var strumporna vi var ute efter och det visade sig vara "tag två betala för en" på just strumpor, kanon!

Sedan hem äta mellanmål och ut med hundarna igen, samma runda igen men den här gången stannade vi till vid AIK vallen och lekte och hade det skönt i gräset. Tog med leksak till hundarna, leksaker till Loke och så kameran förstås :) Där stannade vi ett bra tag och bara njöt av det fina vädret. Min sandal lyckades gå sönder på något underligt vänster så jag fick gå barfota hem, mindre skönt eftersom det nästan bara är grusvägar hem, men så kan det gå ibland :)

Vi hann bara komma hem så slocknade Loke <3

Här kommer lite bilder från idag men först en bild på när Loke åt pannkakor med blåbär och grädde igår, hur söt får man bli! :D


Sähär ser man ut när man har ätit pannkakor med blåbär :)


Loke bland sommarblommorna.

Några fjärilsbilder. Har dock sålt mitt macro-objektiv så dessa är tagna med mitt 18-200.




Loke leker med sin BRIO-sköldpadda han har fått av pappa.

Hundarna är galna som vanligt. Lekte lite med beskärningen.

YES! jag fick den! Nikita lycklig.

Kellie fick också ha bollen ibland.

Dålig bild men ville bara visa mina galningar!

Kellie jagar boll.

För en gång skull blev det många bilder på Kellie, annars är det mest på linslusen Nikita.

Ja, vad säger man..

Nikita i ett nötskal.

Kul hade dom, hundarna!

6 kommentarer:

  1. alltså loke är så himla söt:) börjar få tänder och allt ju, hihi.
    hoppas allt e bra med er! väntar fort. svar på mailet....:P

    krams!

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder! Du är så himla duktig på att fotografera :)

    SvaraRadera
  3. Lokes min är ju helt obetalbar, ren och skär lycka :o)
    Å hundbilderna, jisses vad häftiga!!

    Ha en riktigt bra helg, vi hörs!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Okej! Tack så hemskt mycket för tipsen, dem kommer jag att använda. Tycker dock att det är svårast att över huvudtaget att få skärpa på ekipaget när de flyger över hindret. Måste kanske bli ännu mer stilla på handen..

    Nu har jag haft den vita hedershunden Atlas i snart 5 veckor. Han har lärt sig mycket och jag har sett han utvecklas. Han har lärt sig att man inte tjänar på att dra sig fram till det man vill, då tar det bara längre tid. Att titta på Isa när jag vill något, det har han också lärt sig att det är en fördel för kommunikationen.
    Även jag har lärt mig massor. Att få en helt främmad hund att acceptera mig som förare och kompanjon har inte varit lätt. Jag har lärt mig att ge och ta- ger jag honom förtroende får jag förhoppningsvis en tilit tillbaka.
    Hår.. Hår har jag också fått veta vad det innebär. Jag som alltid haft korthåriga pincshrar i familjen har inte fått uppleva HÅR på samma sätt. Bara den biten får mig att överväga kelpie framför border. Men man kan väl klippa en border me?

    Ha det bra. Isa

    SvaraRadera
  5. Vilken lycklig liten kille som ätit pannkakor :)

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder, Dis och Nikita brås verkligen på sin mor: dom är lika som bär. =)

    Loke är hur söt som helst...

    /Stina

    SvaraRadera