fredag 13 mars 2009

Bvc & Bio

Idag var vi på bvc på förmiddagen, träffades med föräldragruppen som vanligt och Loke, Rasmus och Alice lekte medan vi pratade olycksfall. Efteråt var det vägning och mätning och Loke väger nu 8980g och hade gått upp 500g sen senast som var för en månad sedan. Växt på längden har han också gjort, numera är han 72,8cm.

Nu på kvällen var vi på bio i Halmstad tillsammans med Dennis & Åsa. Vi såg "Män som hatar kvinnor" och den var riktigt, riktigt bra! Har läst boken och hade inte allt för höga förhoppningar om filmen då ju böcker alltid är bättre och visst var boken tusen gånger med detaljerad men jag tyckte helt klart de fick fram allt som behövdes i filmen och den var kanon! Nu längtar jag tills de andra delarna kommer på film innan jag avslöjar allt för mycket för Kristofer. Det är riktigt tufft att inte berätta vidare vad som händer när man ju vet :P

Loke han numera ställa sig upp på knäna. Fick inga bra bilder då han står ordentligt på knä men på de två bilderna ovan syns det lite iaf.

1 kommentar:

  1. Håller med. Filmen va jättebra! Har inte läst böckerna men jag har dom och ska snart börja läsa dom. Synd att vi inte hitta på nått mer efter bion, men det kanske vi kan göra snart?

    SvaraRadera