fredag 30 oktober 2009

Hundträning


Det har blivit en del hundträning den här veckan, jag har hunnit med både vallning och agility. I agilityn har vi jobbat vidare med Nikitas självständiga slalom och det har gått väldigt bra. Vallningen har väl gått ungefär som vanligt men hon gör framsteg varje gång, dock inga stora eftersom det går för lång tid mellan vallpassen men idag lyssnade hon bättre än sist och la sig oftare. Hon måste bara få springa av sig lite innan, alltså ta några varv runt fåren innan hon börjar lyssna och man kan börja valla med henne. Hon gör aldrig något dumt, bara springer runt fåren med ett fint avstånd men vill inte lägga sig.


Annars händer här inte så mycket, mest jobb hela tiden känns det som, Loke har gått på dagis ganska många timmar den här veckan och han tycker det är superkul så det är ju bra!


Idag åkte vi förbi och kollade på ett hus som vi är intresserade av, vi ska på visning nästa vecka så får vi se sen hur det blir med det.


Imorse var vi ute på en riktig långrunda några timmar, jag, Loke och hundarna. Det var riktigt behagligt väder och det var länge sen vi gick en sån lång promenad sist, blir ju tyvärr färre såna nu när jag jobbar för när man kommer hem blir det mörkt efter någon timme, trist :(

1 kommentar:

  1. Klart ni kommer ta er ut på valltävlingar!
    Och när ni väl gjort det så kommer du va fast ;o)
    Vallning är nåt helt annat när man har en hund som vill samarbeta och inte enbart "kan själv" ;o)
    Både Aiko & Kellie verkar ju vara av den senare sorten eller?!
    Kram Tina

    SvaraRadera