måndag 22 juni 2009

Idag har Loke och jag varit på stranden. Det var jättefint väder och faktiskt en hel del folk på stranden. Annars har dagen mest bestått av städning och tvättning, vi åker till Stockholm imorn och man vill ju gärna komma hem till ett rent hus :P ..och rena kläder behöver man ju också ha om man ska iväg :) Men snart är vi hemma igen för vi ska bara stanna 2-3 dagar och fira Lokes födelsedag med min släkt.

Klicka - HÄR - för att se fler bilder från standen.



Igår var det brännbollsturnering och grillning. Stina hade tagit ett kul initiativ till att ordna något roligt med alla vänner. Vi blev ett stort gäng, vuxna som barn, som gillade och spelade brännboll. Solen lyste och vi hade det väldigt trevligt ute.

Fler bilder från brännbollen -HÄR -



I lördags var Kristofers föräldrar + Erika här och firade Lokes födelsedag eftersom vi åker till Stockholm på tisdag när han fyller egentligen. Sedan på kvällen var det fest hemma hos Erika. Hon fyllde nämligen 25 (fast egentligen fyllde hon på söndagen) så P-O hade ordnad med fest och roliga musikquiz och annat kul, mycket trevligt men tyvärr var både jag och Kristofer tvugna att gå tidigt för vi skulle båda jobba dagen efter. Loke fick vara hos farmor och det hade gått jättebra, han hade varit ute och lekt i gräset :)


Avslutar med på bilder på mina pälsmonster! Visst är dom söta? :D

1 kommentar:

  1. Åh vad lika Pebbels och Kellie är :) Samma ansiktsform och precis likadana öron. Pebbels är också ljusare kring munnen och kinden.
    Jättefina bilder!

    SvaraRadera