söndag 22 februari 2009

Mässa & bus i snön

Idag var jag och Kristofer på fotomässa i Göteborg. Det fanns hur mycket som helst att titta på så vi gick där ett bra tag. Idag var sista dagen så det var rea och utförsäljning på nästan allt och dom budade ut kameror och annat plus slängde ut kameraväskor till "publiken", skickade in Kristofer i smeten eftersom han är lång men ingen kameraväska kom med oss hem :/ Hade med mig en del sparade pengar men såg endå till att inte shoppa för mycket.


Ska det vara, så ska det vara CANON! ;P

Bus med hundarna i snön blev det också idag på förmiddagen. Oj så kul vi hade! Jag i kängor och täckbyxor för att inte bli blöt och så självklart med kameran i högsta hugg :)


Såhär mycket snö var det på vissa ställen.


Kellie visar att hon minsan kan fånga snöbollar





Nikita var mer i luften än på marken ;)


Fina Kellan!!
På vägen hem från fotomässan stannade vi till vid IKEA och köpte ne ny sänglampa till Loke samt kollade efter förvaringsboxar att ha hans leksaker i. Hittade ingen förvaringsbox som passade mig i smaken, helt ärligt så hade dom väldigt dåligt utbud på förvaringslådor över huvud taget. Var på Fynda igår och kollade också men där hade dom inga alls :/ Någon som har förslag på var man kan köpa en snygg (helst svart) förvaringsbox med lock på som kan stå på golvet i vardagsrummet?

1 kommentar: